{LEONKA} :: 23.09.2004 :: 21:07 Wróciłam! Nie wiem czy tym razem będę pisać systematycznie,ale postaram się. W minioną sobotę byłam na imprezce-beż Mojego Misia i poznałam tam pewnego super kolesia. :) Ciągle o nim myślę,On pisze do mnie czułe SMSki a Mój Misiu nic o tym nie wie... Zle się czuję-mam wrażenie,że w pewnym sensie go oszukuję,bo nie mówię mu prawdy. Nie chcę Go stracić,ale bardzo chciałabym poznać się bliżej z nowym kolegą. Zaprosił mnie na pizzę w sobotę-pójdę. Nie wiem czy dobrze zrobię,ale muszę zaryzykować. Zawsze myślałam,że żaden koleś nie jest w stanie być na równi z Moim Misiem,myliłam się... :( Jeśli ktoś miał podobną sytułację proszę niech mi coś doradzi,bo na dzień dzisiejszy czuję się bezradna... Komentuj(3)
:INFO O MNIE:
JESTEM:blondynką MOJA ZALETA:płaski brzuszek MOJA WADA:naiwnosc MOJE HOBBY:pisanie SMS'ków UWIELBIAM:byc obejmowaną MÓJ AUTORYTET:Moja Mama ULU.KOLOR:biały,różowy ULU.MUZA:dramy/HH ZNAK ZODIAKU:lew KOCHAM:Moją Mamę,tatę,braciaka,Mojego Misia,Szczerbatą i mojego kiciusia :)